FIRMA

Constructii Acoperis

Construim Cu Maiestrie Acoperisul Viselor Tale

Construcția unui acoperiș implică procesul de a construi sau reconstrui acoperișul unei clădiri sau locuințe. Aceasta poate cuprinde mai multe etape, inclusiv:

  1. Evaluarea inițială: Acesta este pasul în care se evaluează starea acoperișului existent (dacă este cazul) sau se stabilește designul și cerințele pentru un acoperiș nou. Se iau în considerare factori precum tipul de material, culoarea, structura de suport și altele.

  2. Proiectarea: Proiectarea acoperișului este o etapă esențială, care implică planificarea detaliată a aspectului și funcționalității acestuia. Aici se decid detalii precum tipul de tiglă sau material, formă, înclinare, și altele.

  3. Achiziția materialelor: Selectarea și achiziționarea materialelor necesare pentru construcție, inclusiv tigle, lemn, țiglă metalică, sau alte materiale specifice proiectului.

  4. Instalarea structurii de suport: Dacă este necesar, se construiește sau se renovează structura de suport a acoperișului pentru a se asigura că acesta poate susține greutatea și condițiile meteo.

  5. Montarea invelitoarei: Aici, materialele alese sunt montate pe structura de susținere a acoperișului. Acest proces variază în funcție de tipul de material folosit.

  6. Finisare și detalii: Se adaugă orice detalii suplimentare, elemente de design care completează acoperișul și îi conferă un aspect final.

  7. Izolație și hidroizolare: Se asigură că acoperișul este izolat corect pentru a menține confortul termic în interior și se aplică materiale de hidroizolare pentru a preveni infiltrările de apă.

  8. Finalizarea și inspecția finală: La sfârșitul construcției, acoperișul este inspecționat pentru a se asigura că este construit corect și că îndeplinește toate cerințele.

Garantie

Reparații, fără îngrijorări ulterioare.

Calitate

Excelență în fiecare detaliu.

Satisfactie

Servicii gratuite de constatare si evaluare .

Promptitudine

Intervenim rapid, fără întârziere. Livrare si Montaj in 24h.

Solicită Acum o Evaluare Gratuită

Ia legătura cu noi astăzi pentru a iniția procesul de construire a acoperișului tău.